Telefon: +45 61 27 71 54 . info@maagaardglas.dk

Referencer

FOREDRAG: Hør min internationale  rejse med glaskunsten

Jeg holder meget gerne foredrag i ord og billeder om min eventyrlige rejse i kunstens verden.

Forhør nærmere.

 _____________________________________________________________________________________

Foredraget: Stjernestøv og ørkensand

 Reference fra Kristine Kristensen, Vemb forsamlingshus:

Uforglemmelig aften på Scenen i Vemb Kultur- og Forsamlingshus, med Agnethe Maagaard og hendes fascinerende oplevelser med glaskunst. Hendes værk i Ringkøbing Skole, hendes værker i Dybe Kirke og glasruderne til Fjellerup Kirke på Djursland - var fantastisk rørende.
De værker overdøvede både kongehus, New York og Dubai - men det var så til gengæld utrolig sjovt at høre om. 
Vi siger tusind tusind tak til Agnethe for en hyggelig, inspirerende og morsom aften.

 

Fjer med rejseminder

Berit Volder skriver:

Først hørte vi meget godt om dig igennem min mor. Jeg besøgte dig i og din butik/dit værksted i Bøvlingbjerg sammen med hende og blev ret fascineret og imponeret af det glaskunst der var der, og af din historie med kongehuset og det store udland.

Den sidste grund til at vi valgte dig, men absolut ikke den mindste, så føler vi os meget trygge i dit selskab - forstået på den måde at trods din dygtighed og kunstneriske baggrund er du helt nede på jorden og til at snakke med for sådan nogle helt almindelige mennesker som os. Det viste sig også, at du havde lyttet til, hvad vi sagde og var fuldt ud i stand til at lave noget til os, der er 'lige i skabet' - og lidt til  Smil
Tusind tak for det  Grine

Mange hilsner Berit og Jørgen

 


 

Kunstanmelder og redaktør Viviana Puello, Art Tour International, NEW YORK: 

Med et eviggyldigt budskab, et enormt gåpåmod og lidenskab for livets oprindelse, skaber den danskfødte glaskunstner Agnethe Maagaard, komplekse glasskulpturer i Amerikansk Bulls Eye glas og Tysk Artista glas.

Efter 20 års eksperimentering med forskellige teknikker og metoder, har Maagaard udviklet sit helt eget udtryk gennem denne kreative designmetode i hendes store glasskulpturer, hvor hun ”maler” med glasstykkerne, som på en palet. Hendes kunstform tiltrækker og betager et stort alsidigt publikum.

Maagaards arbejde er inspireret af naturens skønhed og styrke. Hendes unikke formsprog foreviges i komplekse linjer og elementer i lighed med den moderne arkitektur.

Igennem sit arbejdet fremtryller Agnethe Maagaard en verden af kraft og dynamik med sine unikke skulpturelle GLASS ART, der præsenterer en organisk, nytænkende formsans.

De klare opakke farver i kontrast til glassets transparente lys, bliver vist igennem forskellige teksturer, som tilfører et nyt niveau af visuel stimulation og mesterlig kunst.

Denne kunst bliver designet med en spændende lethed, hvilket gør hvert kunstværk helt unikt. Samtidig bliver beskueren nysgerrig og motiveres til nye oplevelser i Maagaards kunst. Et betagende nyt univers at dykke ned i.

Ved at benytte forskellige teknikker og brændingsmetoder, tilbyder Agnethe Maagaard sit publikum, en kunst, der er både naturalistisk men også filosofisk. Ved at indarbejde ord, symboler og begreber opnår hendes unikke kunstform nye dimensioner og giver mulighed for at komme i dialog med beskueren. Der opstår en magisk fusion af dynamiske farver, linjer, geometriske og organiske former, som fanger beskuerens emotionelt.

Maagaards arbejde er både dynamisk og rigt. Hun blander både det moderne design og den traditionelle kunst og skaber derved sammenhæng og synergi mellem mennesker, natur og kultur.

I april 2019 blev Agnethe Maagaard udnævnt som én af vores TOP 60 Masters og deltog på den årlige udstilling i New York City. Serien, hun valgte at udstille, omhandlende frihed, inspireret af Frihedsgudinden og de grundlæggende værdier, hun repræsenterer. Det indeholdt bla temaer som immigration, mod og håbet om et bedre liv. Agnethes Maagaards kunst formidler et universelt budskab om fred, funderet i hendes rige kulturelle oplevelser.

Agnethe Maagaards kunstværker udstilles i New York af Viviana Puello og kan ses på Grimandi Art Gallery. For mere information: info@vivadartsnetwork.com

 

                                                   The Land of the Brave and Home of the Brave 1/3

The Land of the Free and the Home of the Brave 1 -kopi.jpg

 

 ____________________________________________________________________________________________________________________________________ 

 

Inger og Per Svane Jørgensen:

"Disse sejl har fundet deres havn på Fyn, efter mange års ferier i Skagen som vi elsker, fik vi øje på Glaskunsten, som Agnethe Maagaard skaber. Livets sejl kalder vi dem. Fuglen, som kom med til Fyn, flyver og symboliserer friheden.
Friheden vi alle tager som en selvfølgelighed".
Du er mega sej. Alt mulig held og lykke. Vi elsker vores glaskunst fra dine hænder, håber andre også får denne unikke glæde”.

fullsizeoutput_2caf.jpeg 


 

Conny og Jerns Erik Sønderby:

Hvor er det en fornøjelse at give to unge mennesker, så personlig en gave på deres store dag, og se deres glæde ved at noget er skabt specielt til dem. Det er dejligt efterfølgende at besøge dem og se hvor godt den passer ind i netop deres hjem.
Agnethe har i den grad formået at ramme ønskerne, vi havde med hensyn til form og farver og hun havde nogle rigtig gode ideer til at give kunstværket et individuelt og særpræget udtryk i overensstemmelse med parrets interesser og levestil.
Vi kan varmt anbefale en sådan gave, til de personer som man gerne vil give noget helt specielt !!!

------------

"Min inspiration var: STØRST AF ALT ER KÆRLIGHEDEN, brud og brudgom henholdvis optiker og cykelrytter. Designet logo indsat" Agnethe Maagaard

fullsizeoutput_2224.jpeg

 __________________________________________________________________________________________________________________________________________

Bøje Sønderskov, Italien:

"Som andre store vestjyder, f.eks Jeppe Aakjær og Thøger Larsen, brugte ord til at beskrive deres følelser og tanker, gør Agnethe Maagaard det i glas og farver. Dine og deres fordybelse og kreative evner, mener jeg ligger dybt forankrede i den kultur og natur, hvoraf kunsten er udsprunget. Omend vi har måttet vente 50 til ethundrede år, på et så fornemt karat af kunst. Hvornår ser vi så igen et geni, udi kunsten, at forme eller beskrive-måske om 50 til ethundrede år?"

 

______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Ingrid Rothe, Holstebro:

”Kære Agnethe
Valget var ikke svært, da vi skulle finde en meget unik og speciel gave til vores søn, der netop er blevet juraprofessor. Det skulle selvfølgelig være dig, vi måtte have til at hjælpe os. Du har til fulde lavet det kunstværk, vi havde håbet på.
Med din hjælp med selve glaskunsten og hvilke farver, der passer bedst sammen, blev vi enige om Livets Sejlads. Sejlene var henholdsvis orange og grønne. I det grønne sejl var der lavet lovparagraffer i et bånd.
Vores søn blev ovenud glad og lykkelig for den smukke gave. Lige præcis kun til ham, og han så også med det samme, hvor mange tanker og tid, der er lagt i gaven.
Det skal også lige nævnes, at farverne passer perfekt i vores søns hjem. Så tusinde tak for kunstværket,
Agnethe”.

 


 

Teamleder for det danske kokkelandshold Team Ulla Pedersen:

”Kokkelandsholdet har valgt at benytte Agnethes skønne glaskunst til at kreere et stort serveringsfad, som skal bruges til en kold fiskeret til 8 personer.
Agnethe er utrolig kreativ og fantastisk dygtig til at udforme flotte udtryk i glaskunst, og vi kan være med i den indledende proces omkring valg af glas, former og farver og derefter lade kunsten flyde.
Vi er så glade for, at vi har fået denne mulighed for at samarbejde omkring dette project.”

IMG_3022.JPG

 


 

 

Gæstebog


 

Linda and Hans Henrik
"We have acquired a unique piece of glass art which we have followed almost from the first idea. It''s been a pleasure to hear about your activities. We have felt very welcome."
Linda and Hans Henrik, Solrød Strand
Kirsten and Palle
"It''s been a delightful experience to come here to see your beautiful works. It''s wonderful that you have the time to talk about your items, so we also get some of the story in. We are very pleased with what we have acquired here!"
Kirsten and Palle from Skærvad
 
Samlive Aistin
”This is really beautiful and amazing Art!”
Samlive Aistin, Cape town S. Africa
 
K.E. Guldager
"This is really an art, which involves the landscape of West Jutland. Everyone must be fascinated by glass art when it makes such results!"
 
Lis Rasmussen
"All our expectations of great and exciting art was redeemed in plentiful supply!"
The warmest greetings Lis Rasmussen, Middelfart
Linda Stampe Eskildsen
"From today, you are both an example as an artist and a person. Thanks for an inspiring talk and visit to your gallery in Bøvlingbjerg. With your focused and humorous view of the life of an artist you will go far. Every possible luck and success!"
Gustav and Emilie
At the reception Bloom, Manhattan.
"Dear Agnethe. 1000 times good luck in this adventure. The world is in your hands! (or at least NY)
Love from Gustav and Emilie"
Benthe Montalvo, Danish Consulate
“Dear Agnethe. It has been such a pleasure to help introduce your beautiful Glass Art to the American market. I wish you a wonderful reception at Bloom tonight!”
Benthe Montalvo, Danish Consulate
 
Lone Mørkøe
"A fantastic beautiful glass exhibition. Have never seen anything like it!"
 
Ulla Molleo
"Impressive and beautiful!. I look forward to having my penthouse apartment in Manhattan, in which your art will fit perfectly. Very much good luck! You are on your way - keep dreaming!
Steven Burgert. Gallery I.D, North Halsted, Chicago
“It is a great honour and pleasure to meet you. It has been a wonderful experience to allow clients to learn more and appreciate your work. Much continued success in the future.“
Kind regard Steven Burgert. Gallery I.D, North Halsted, Chicago
 
Jihane Khawam, Chez Moi`s, San Francisco
"Maagaard`s work, like all great artists', is simply alive. It tells a story, it reports a dream, it reflects a feeling, it places an imagine in front of a passion and more importantly creates the need to look at it and reflect on what it means to each one of us!"
Karen Philkjær, Gallery owner
"We're enthusiastic about Agnethe Maagaard's art. She puts her soul into her work, and her large sculpturel art plates and wall decorations are in a class of their own. They can be considered breakthroughs in their area. Her art is classic, simple and stylistically consistent!"